Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy si nenechá ujít příležitost výhodných nákupů. To pro milovnici módy a kosmetiky Karolínu Mališovou (27) platí v období Vánoc dvojnásob.

My jsme ji přistihli na charitativním bazaru na podporu projektu Doma bez obav, který pomáhá seniorům. „Mám ráda všechny tyto charitativní akce a vždy se jich ráda účastním. Pořídila jsem si nové věci a přispěla jsem do kasičky,” nechala se slyšet Česká Miss Earth 2015, která příležitost využila k nákupu dárků pro své blízké.

„Do té doby jsem měla dárečky tři, takže ještě mi jich pár chybí. Rozhodla jsem se ale, že to nebudu letos přehánět, protože Vánoce nejsou jen o dárcích,” uvedla uvědoměle Mališová.

Karolína se nedávno přestěhovala do pronajatého bytu v Praze, svátky ale bude trávit u rodičů v Opavě. „Už se na to moc těším. Dodržujeme různé zvyky. Každý rok pouštíme lodičky ve skořápce se svíčkou, rozkrajujeme jablíčka a lijeme olovo,” říká Karolína Mališová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám