Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pánové, kteří by měli zájem o krásnou stříbrnou SuperStar Gabrielu Gunčíkovou (30), mají smůlu. O chlapy prý rozhodně nestojí. "Mám špatné zkušenosti z minulých vztahů. Chtěli mne jen pro sebe, bránili mi ve zpívání. Pro mne je prvořadá kariéra," řekla Super.cz čerstvá nositelka titulu Objev roku v anketě Český slavík.

Kdo Gábinu viděl v úchvatných šatech od slovenského návrháře Lukáše Kimličky, musel být uchvácen. "Viděla jsem je na jeho stránkách a vyprosila jsem si, aby mi je na Slavíky zapůjčil. Jen se musely trochu upravit. Mám větší objem v prsou, takže mi přidal kus zlaté látky, aby mi nelezlo ven to, co nemá," svěřila Gábina.

Zpěvačka tráví většinu času s maminkou, která se kvůli ní vzdala i svého zaměstnání. „Pracovala jako civilní zaměstnanec pro armádu," vysvětlila. "Teď mi řeší všechno od účetnictví přes domlouvání práce až po žehlení šatů," chválí Gábina maminku.

Momentálně zpěvačku čeká natáčení pro silvestrovský pořad slovenské televize Markíza a poté zkoušení titulní role v muzikálu Kleopatra. Na chlapy prý vůbec nemyslí. "Nemám čas ani na rodinu, natož na partnera. Možná se časem objeví nějaký ten pan dokonalý, který by mne přinutil se trochu zastavit, ale zatím mi to takhle vyhovuje. Samota je taková, že má člověk víc času na práci a na kariéru," svěřila Gábina.

To, že bylo něco víc mezi ním a jejím tanečníkem z Let´s Dance Petrem Modrovským, expřítelem Adely Banášové, popírá. "Mluvilo se o tom, protože jsme oba nezadaní, zrovna tak se mluvilo i o mně a Lukášovi Adamcovi. Jsme úžasní přátelé, ale to je všechno," upřesnila. Prý to ale nebylo o tom, že by ji jako muž nezaujal.

"Neměla bych v tu chvíli zájem o nikoho. Vybrala jsem si kariéru před spokojeností v lásce. Všechno společně nemůže fungovat. Chlap by to mohl pokazit. Já mám takové zkušenosti ještě z času před SuperStar, kdy jsem měla štěstí na muže, kteří mi nechtěli dopřát radost z muziky a chtěli, abych se věnovala spíš jim. Možná proto se vztahu zatím bojím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám