Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka a vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (34) si vždy potrpěla na luxus, který ráda vystavovala. Tentokrát ale vyrazila do společnosti v modelu z konfekce. A byla zatraceně sexy! Vnady vystavila jen v topu a venku měla i celé břicho.

"Člověk pořád vymýšlí, jaký značkový a předražený outfit by se na všelijaké akce hodil, ale můj včerejší z konfekce nestál ani dva tisíce a parády udělal jak za třicet tisíc," řekla Slováková k zářivému stříbrnému modelu, který vynesla na finále soutěže krásy Look Bella 2019.

"Vzhledem k tomu, že jsem pořád na všemožných akcích, na co si budu kupovat oblečení za desetitisíce, když si je většinou už dvakrát nevezmu," dodala Slováková, která se ale netají tím, že za desetitisíce má rozhodně boty a kabelky. To podle ní model vždy pozvedne. "Stačí pak doplnit luxusní kabelkou nebo drahými botami, což je moje úchylka," dodala Slováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám