Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Monika Bagárová točila videoklip, kde zpívá se svojí mladší sestrou Natálií. Že jsou to sourozenci, by tipoval opravdu málokdo. Brunetky si nejsou vůbec podobné. "Každá jsme úplně jiná. Já jsem ta jemnější, v líčení a stylingu si tolik nedovolím. Mám ráda přirozenější věci. Ségra je naopak extrém. Je to ale super. Líbí se mi rozdíl mezi náma a i v klipu to chceme ukázat," řekla Super.cz Monika.

O své mladší sestře říká, že je velmi talentovaná. "Moje ségra je hrozně šikovná a talentovaná, strašně ráda ji podporuju. Sama píše songy, tím i ona pomáhá mně, píše mi nějaké písničky. Už teď je zajímavý umělec. Úplný opak mě. Je crazy, tvárná, má stylově ráda jiné věci než já," říká Monika, která natočila se sestrou druhý duet, ke kterému nyní vznikl i videoklip.

"Máme už jeden duet, který se jmenuje Sestra. Točíme další videoklip k písni, kterou napsala Natálka a jmenuje se Like," dodala Bagárová.

Reklama

Další články

Načítám