Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) neustále čelí dotazům, zda už má po rozpadu manželství s Tomášem Plekancem (41) nějakého chlapa. Zpěvačka byla spojována nejprve s parkouristou Tomášem Zonygou, později s urostlým hokejistou a modelem Markem Peksou.

Ona sama ale zatím žije jen pro své syny Adama a Matyáše a na nového přítele zatím nemá ani pomyšlení. Případný nápadník to prý ale nebude mít vůbec jednoduché.

„Takhle ve třech je nám dobře. Je rozdíl být single a být sama s dětmi. Život s nimi je o tolik pestřejší a krásnější. Pokud mi někdo do života přijde, bude to mít těžké, protože se bude muset líbit nejen mně, ale i jim,“ řekla časopisu Story Vondráčková, která hledá muže ochránce.

Lucie Vondráčková a Radim Flender v klipu Stanice svět. Zde si zahrál i Lucčin kamarád Marek Peksa.

„Pro mě je důležité, aby se muž uměl ženy zastat, tím spíš, pokud je vyřčena lež nebo nehoráznost, která ženu očerňuje. Pak by to měla být samozřejmost. Bohužel, ani celkem fajn kluci tohle neumějí,“ nebrala si servítky zpěvačka.

A co je podle ní na chlapech vůbec nejhorší? „Nebaví mě, když se berou příliš vážně a chybí jim humor, to je pak tragédie,“ prohlásila. Takže nudní patroni u Lucky nemají šanci.

Reklama

Další články

Načítám