Hlavní obsah
Článek

V rámci tvorby kalendáře Proměny, který letos vznikal už pojedenácté, se vždy promění i herečka Chantal Poullain (67). Šéfka nadace Archa Chantal, v jejíž prospěch je výtěžek z prodeje kalendářů věnován, dostala podobu svojí nejoblíbenější filmové postavy. Ztvárňuje Avatarku, bytost s modrou tváří a špičatýma ušima.

"Pod rukama maskérek jsem strávila čtyři hodiny, ale holky jsou fakt šikovné, takže výsledek stál, myslím, za to," mínila Chantal, která je na fotografii k nepoznání. "Pro mě to byl splněný sen, protože film Avatar jsem viděla asi třicetkrát, syn Vladimír mi koupil DVD, když zjistil, jak se mi líbí. Jsou to nádherné bytosti uvnitř i zvenku," svěřila Chantal, která se ještě mnohem víc rozpovídala v našem videu.

Letošní výtěžek z kalendáře, jen na dražbě se vybralo přes 800 tisíc korun, bude věnován na psychiatrickou nemocnici v Brně Bohunicích. "Je to velký projekt, kterému částečně pomůžeme. Myslím, že to bude nejkrásnější psychiatrie v Evropě," míní herečka, která poděkovala všem, kteří se na kalendáři Archa Chantal po celou dobu podílejí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám