Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého manžela zřejmě na milost znovu nevezme. Včera Dominika Gottová (50) médiím prozradila, že ji její duševně nemocný manžel Timo Tolkki připravil o cennosti, které pro ni mají nedocenitelnou citovou hodnotu. Nyní na povrch vyplouvají další důvody k rozchodu, které by manželovi byla jen těžko schopna odpustit. Timo si podle tvrzení Dominiky našel milenku.

„Je mi strašně. Ta ženská je z Mexika, je jí 24 let a měli se poznat v září, kdy byl Timo na údajném turné po Jižní Americe,“ svěřila se Dominika Gottová deníku Blesk.

Někdejší kytarista metalové kapely Stratovarius si dokonce svou novou známost pozval do svého domu, kde žije s dcerou zesnulého Karla Gotta (†80). Manželku podváděl pod vlastní střechou, když byla doma. „Ona teď za ním byla tři týdny ve Finsku, a jeden večer ji dokonce přivedl k nám domů. Šla jsem spát, byla jsem úplně rozhozená. A když jsem šla v noci na záchod, tak jsem je přistihla při sexu. Bylo to strašné,“ svěřila se Dominika.

Finský hudebník řadu let bojuje s s maniodepresemi. Už delší dobu nezavadil o placenou práci a chod domácnosti je zcela na Dominice, což je další střípek v mozaice důvodů k rozvodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám