Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lidé, kteří v předvečer amerického Dne díkůvzdání (v USA se slaví čtvrtý čtvrtek v listopadu), nakupovali v jednom z obchodů Walmart a TJ Maxx v Palm Springs, nemohli uvěřit vlastním očím, když za nimi k pokladně přišla sympatická blondýnka, která se nabídla, že jim zaplatí celý nákup. Podle svědků tohoto štědrého gesta šlo o zpěvačku Siu.

Ta se rozhodla zpříjemnit nakupujícím nadcházející den, a proto vyrazila do obchodů, kde se lidem představila jako CiCi, výherkyně loterie, a následně zákazníky u pokladen obešla a jejich nákupy jim zaplatila ze svého.

Protože je - paradoxně - jejím poznávacím znamením paruka, která jí kryje tvář, ne všichni Siu identifikovali. Našlo se jich ale dost na to, aby se zprávy o její štědrosti rozšířily do celého světa.

Na sociálních sítích se objevilo několik videí a fotek, které počínaní australské zpěvačky zachycují. Lidé k nim vyjadřují svou vděčnost. „Sia byla ve Wallmartu v Palm Springs a zaplatila za všechny nákup před Dnem díkůvzdání! To je úžasné. Je to skvělý člověk,“ píše jeden z nich. „Všem ve Wallmartu řekla, že se jmenuje CiCi a že vyhrála v loterii. A pak za všechny zaplatila,“ popsal další ze šťastlivců. „Vůbec jsem netušila, že je to ona. Jen jsem děkovala, protože platila lidem plné koše zboží,“ napsala jedna ze zákaznic, které Siu nepoznaly.

Reklama

Další články

Načítám