Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu ve velkém, tedy aspoň co se výšky jejího rozparku týče, pojala předávání cen Czech Social Awards ředitelka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34). Odvážněji na akci nebyl oblečený nikdo.

"Model mi jako vždy vybral můj stylista Sam Dolce. Šaty jsou od mladé návrhářky Kristianny. Vždycky ráda podpořím začínající designéry. A i když to vypadá, že jsem kalhotky nechala doma, opak je pravdou. Jen měly opravdu hodně vykrojený střih," ubezpečila Super.cz Táňa.

Ta s Czech Social Awards spolupracuje v rámci své soutěže krásy. "Oceněná Anička Šulcová u nás předávala cenu, tady zase byla mezi předávajícími na pódiu naše Kateřina Kasanová (25). Cenu tedy měla původně předávat aktuální vítězka Denisa Spergerová (23), ale ta je zrovna na světové soutěži Miss World v Londýně," upřesnila Makarenko.

Miss Czech Republic měla ten večer ještě jedno želízko v ohni. V rámci programu mezi tanečnicemi totiž vystupovala Mirka Pikolová, jedna z letošních oceněných finalistek soutěže, kterou v prosinci čeká světová soutěž krásy v Egyptě.

Reklama

Další články

Načítám