Hlavní obsah
Článek

Rok 2019 byl plodným rokem i mezi celebritami, jen co je pravda. Miminek se dočkal nespočet slavných párů. Někteří se stali rodiči poprvé, jako královský pár Harry a Meghan, jiní už poněkolikáté jako Kim Kardashian (43) a Kanye West nebo Ricky Martin (52) s manželem Jwanem Yosefem.

Řada slavných si také například pořídila potomka s novým partnerem či partnerkou. Tak to udělala modelka Amber Rose (40), Miranda Kerr (40) nebo například Richard Gere (74) či Vincent Cassel (57).

A zatímco některé celebrity se potomky chlubí, kudy chodí, jiní o pozornost věru nestojí. Blake Lively (36) s Ryanem Reynoldsem se například dodnes nepochlubili ani podobiznou třetí dcery, ani jejím jménem.

Stejně jako Tom Hardy (46), který se stal otcem už potřetí, ale není známo ani jméno, ani pohlaví druhého potomka. Podobný i tajnůstkáři jsou například i krasavec Jamie Dornan (41), kterému se narodila dcera, nebo Krysten Ritter se synem Brucem. Potomky slavných, kteří se narodili v roce 2019, se můžete pokochat v naší galerii. Tedy alespoň některými z nich.

Reklama

Další články

Načítám