Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera v říjnu zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (50) došla k rozhodnutí, že v devatenáctiletém manželství s finským muzikantem Timem Tolkkim (53) už nechce pokračovat. „Žádost o rozvod bude podána v následujících dnech a mé rozhodnutí už je neměnné,“ řekla Blesku.

Není to poprvé, co Dominika řeší manželskou krizi. Před čtyřmi lety se dokonce na čas vrátila domů do Česka. Manželství s Finem to tehdy ustálo, Gottová prý uvěřila, že se její muž změní.

„Dospěla jsem do bodu, kdy jsem si musela přiznat, že je naše manželství v troskách a už nemá šanci na záchranu. Stalo se toho strašně moc špatného,“ říká Dominika s tím, že na jejích bedrech leží starost o rodinu. Gottová pracuje jako servírka v restauraci v Helsinkách.

Mezi manžely to prý navíc nefunguje ani po intimní stránce. Podle Dominiky spí každý v jiném pokoji a jsou spíš spolubydlícími. „K intimnostem nedošlo už řadu let,“ svěřila Gottová.

S finským muzikantem se Dominika Gottová seznámila v roce 2000, ve stejném roce se za něj provdala. Tolkki bojuje s maniodepresemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám