Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) měl v pátek velký den. Ve Španělském sále Pražského hradu totiž přebíral ocenění Gentleman Pro v podnikatelské anketě. A manželka Ivana Gottová (48) ho doprovodila v šatech, které naznačovaly, že se a svůj hrudník vážně nemusí stydět. Celá její vizáž potvrzovala, že k Vietnamcům vážně nakupovat nechodí.

Gotta den před vyhlášením Českého slavíka ocenili za jeho celoživotní profesní i lidské kvality. Před ním získalo titul jen pár osobností typu Tomáše Bati nebo Arnošta Lustiga. "Kdekdo by si mohl myslet, že ty ceny sbírám jako na běžícím pásu. Ale to zaprvé není pravda, zadruhé každé ocenění umělce mimo jeho pěveckých kvalit je pro něj požehnáním. Nutí ho, aby se nad sebou zamyslel, a dělal vše pro to, aby byl vůbec hoden podobného ocenění i nadále," tetelil se Karel Gott.

Gottová ho zdatně reprezentovala. Měla šaty od Beaty Rajské, šperky Bvlgari, kabelku od Prady a boty od Valentina. Zkrátka: po vykradení jedné malé české pošty by se podobně mohla oháknout každá česká žena. Ivance to ten večer ale vážně seklo. Čím se pochlubí večer na Slavících?

Reklama

Další články

Načítám