Hlavní obsah
Článek

Kulatiny jsou velká událost pro každého, a když jde navíc o padesátku, musí se to parádně oslavit. A že těch oslav v Hollywoodu bylo letos hodně.

Jednu z největších oslav zažila Jennifer Lopez (54), které padesátiny připravil její snoubenec Alex Rodriguez. Ten svou drahou polovičku začátkem roku požádal o ruku a jako narozeninový dárek dostala Porsche. Oba celou sérii oslav pečlivě dokumentovali na sociálních sítích a sama oslavenkyně podle zveřejněných videí zapařila jako za mladých let.

Ani dalším dámám byste padesátku rozhodně netipovali. Jennifer Aniston (55), Renée Zellweger (54), Catherine Zeta-Jones (54), Cate Blanchett (54) i Gwen Stefani (54) jsou stále krásné ženy, které s věkem rozhodně půvab neztrácejí a je o ně pořád zájem.

Muži většinou s věkem zrají, takže padesátka je pro ně opravdu jen číslo a většinou si jsou v tomto věku schopni založit ještě další rodinu s mladšími partnerkami. Ovšem to není případ mužů z letošního výběru. Pětku a nulu na svém dortu letos sfoukli tito hollywoodští lamači ženských srdcí - Matthew McConaughey, Gerard Butler, Javier Bardem, Jason Priestley i představitel Chandlera z Přátel Matthew Perry (†54).

Nemůžeme zapomenout ani na hudební svět, tam slavil 50 podivín Marilyn Manson i rapper Jay-Z. Že byste netipovali, že jsou tihle dva stejný ročník?

Reklama

Další články

Načítám