Hlavní obsah
Článek

Herec a producent Sagvan Tofi (59) se vážně zranil. Během hokejového tréninku ve velké rychlosti narazil po útoku spoluhráče na mantinel a poté zůstal ležet na zemi. Po převozu do nemocnice a lékařských vyšetřeních na Bulovce zazněla diagnóza - dvě zlomená žebra.

"Je to šílená bolest. Už jenom nadechnout se je hrozný, natož se smát a nedej bože kýchnout. To je teprve peklo," řekl Super.cz Tofi, který má vedle zlomených žeber četné pohmožděniny.

I přes bolest ale dál pracuje. "Tento týden jsme měli castingy na Děti ráje, kde jsem musel být. Po mně ale naštěstí nikdo žádný tanečky nechtěl," usmívá se.

Muzikál Děti ráje se po pěti letech vrací do Prahy. Premiéra je plánována na 16. duben 2020 v Kongresovém centru v Praze a Tofi s režisérem Radkem Balašem hledají další hvězdy, které ty současné doplní. "Měli jsme tento týden konkurzy na malého Čusbuse, to je role pro chlapečky kolem sedmi let, a taneční company. Bylo to den po tom, co se mi to stalo. Ale naštěstí se to v sedě dalo zvládnout," dodal Tofi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám