Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se křtil kalendář Proměny pro nadaci Archa Chantal herečky Chantal Poullain (67), jako rodinný zástupce představitelů hlavních rolí z filmu Titanic dorazil jen tanečník Marek Zelinka. Jeho těhotná partnerka Marie Doležalová (37) zůstala doma s dcerkou Alfrédou. "Ale cítí se dobře," ujistil nás.

Když jsme si povídali o jejich společném snímku, na němž jsou ztvárněni jako Kate Winslet a Leonardo DiCaprio, Marek se smál, že jeho partnerka je sice krásná jako oscarová herečka, on se ovšem svého kníru odmítl vzdát, takže jeho Leo je tak trochu jiný.

"To focení zase tak těžké nebylo, protože jsme pár a máme se rádi. Dostat tam ten romantický pocit zase nebylo tak náročné, jako by to bylo s někým cizím. A s nikým jiným bych to ani fotit nechtěl," míní Zelinka.

Partneři už se těší na druhého společného potomka, i když Marek uznává, že mít dvě děti tak brzy po sobě asi nebude jednoduché. "Uvidím, jak to budeme zvládat, doufám, že dobře. Asi to bude divočina, ale těšíme se na to. Zase si myslíme, že když budou sourozenci tak blízko od sebe, mohli by být parťáci, je to takové jako z jednoho vrhu," myslí si Marek.

Stejně jako poprvé i nyní plánuje, že bude u porodu. "Rád bych u toho byl. Je to krásný a silný zážitek a chci být aspoň nějaká minimální podpora. Přece jen porod není žádná sranda," uzavřel tanečník.

Reklama

Další články

Načítám