Hlavní obsah
Článek

Modelka Amber Rose (40) se podruhé stala maminkou v polovině října. Přivítala na svět syna Slashe, prvního potomka s partnerem Alexanderem Edwardsem. Instagramová hvězda ale rozhodně nehodlá čekat, až poporodní kila půjdou dolů sama. Ohlásila se fanouškům přímo z lůžka u plastického chirurga.

„Pan doktor mi teď odkrojí některé sukénky, které jsou prostě dědičné,“ poukázala na svou pomalovanou čelist ve videu, které sdílela na Instagramu. „Spraví to a pak mi odsaje všechen tuk po miminku z břicha,“ vysvětlila, co ji za několik okamžiků čeká.

Amber upozornila později i na to, že řada celebrit navštěvuje stejného plastického chirurga, ale ona jediná se tím netají. Bývalá partnerka Kanye Westa proslula svými kyprými tvary, a tak o ně zkrátka nechce přijít.

Amber i Alexander jsou ze syna nadšení a nepřestávají jeden na druhého pět chválu. Rose označila svého partnera mimo jiné za nejlepšího kamaráda, který ji naučil, co je opravdová láska. Ze vztahu s rapperem Wizem Khalifou má ještě syna Sebastiana (6).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám