Hlavní obsah
Článek

Dcera Davida Hasselhoffa (71) Hayley (27) je jednou z žen, které se dlouhodobě prosazují na poli plus size modelingu. Ona sama od svých 14 let. Navíc už jako mladá dívka pochopila, co některým ženám dojde až v dospělosti, a jiným bohužel vůbec - totiž že by se měly mít rády takové, jaké jsou. Ve Vídni byla za své postoje, motivaci a inspiraci oceněna na galavečeru Žena roku.

„Když mi bylo čtrnáct, dostalo se mi skvělé příležitosti stát se zastánkyní všech těl, nic takového tehdy nebylo. Naučila jsem se, že krása přichází v různých tvarech a velikostem a tohle hlásám,“ uvedla Hayley s tím, že tehdy jako teenagerka neměla v úmyslu být nějakým vzorem, příkladem. „Nebyl to záměr, myslím, že k tomu ani nikoho nelze nutit, aby byl vzorem, prostě se to stalo,“ uvedla dcera Mitche z Pobřežní hlídky a jeho bývalé ženy Pamely Bach.

Kromě modelingu se Hayley věnuje také herectví. Objevila se v Pobřežní hlídce, v rodinné reality show The Hasselhoffs nebo v seriálu Huge. Ten pojednává o osmi dívkách, které rodiče pošlou na letní odtučňovací tábor. „Nejvíc se mi na seriálu líbí, že ukazuje, že je ok, když je žena vnadná a chlubí se tělem, které jí bylo dáno. Bez ohledu na to, jakého je člověk věku nebo velikosti. Doufám, že naši diváci si uvědomí, že je jedno, jak je vnímají ostatní. Jde o to žít svůj život a mít rád sám sebe,“ uvedla před devíti lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám