Hlavní obsah
Článek

Dřina ve StarDance si vybrala svou daň. Jakub Vágner (42) se na osmý díl taneční soutěže připravuje nejen na parketu. Před sobotním přenosem musel totiž vyhledat terapeuta, který ho dá dohromady. Známého rybáře totiž zradila záda.

„Tak dopadnete, když se musíte naučit rumbu a scénický tanec v jednom týdnu. Mohu vám říci, že pokud se trénuje poctivě, tak tanec prostě bolí! Bez pana Stránského by to bylo opravdu v loji,“ svěřil se Jakub. Ten navštívil sportovního maséra Tomáše Stránského, který mu pomocí baněk pomáhá od bolesti, aby se mohl na sobotní StarDance připravit.

Jakub Vágner ve StarDance

„Každopádně se ale nevzdám a dáme do toho s Michaelou Novákovou zase naše maximum. Držte nám prosím palce,“ dodal Vágner, který na fotografii při baňkování měl ještě úsměv. O něco později si ale na sociální síť přidal fotku, kde už tak radostně nevypadal. Kvůli bolestem a únavě musel totiž i na kapačku.

„Po měsících tance a 12ti hodinových tanečních šichtách se už přihlásilo zdraví. Ale vzdávat se nebudu, pokud to bude jen trochu možné, tak to v sobotu odtančím,“ svěřil se Jakub, kterému stejně jako ostatním soutěžícím dává StarDance pořádně zabrat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám