Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hailey Baldwin (27) se každodenní dřina v posilovně vyplácí, jak se ukázalo při opalovačce u bazénu v Miami. V modrých bikinách vynikly její dokonalé křivky i piercing v pupíku. Hailey se mimo jiné připravuje na letošní svátek Díkuvzdání, který bude trávit se slavným otcem Stephenem Baldwinem. Ten jí prý pomůže s pečením krocana pro manžela.

Modelka nedávno vyjádřila podporu bývalé partnerce Justina Seleně Gomez, když olajkovala její fotky. Hojně se spekulovalo, jestli jsou slavné dámy kvůli zpěvákovi na nože. Obě však spekulace vyvrátily.

Justin si vzal slavnou modelku hned dvakrát. Oficiálně na radnici v New York City v září loňského roku. Podruhé pak o rok později při honosném obřadu v Jižní Karolíně. Začali spolu randit v první polovině loňského roku, jen pár měsíců po posledním rozchodu Biebera s Gomez. Chodili spolu ale už v minulosti, když byli ještě teenagery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám