Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se Martina Gavriely (45) objevila na veřejnosti. Na premiéru pohádky Ledové království 2 vyrazila nejen s partnerem Marcusem Tranem, ale překvapivě také s třináctiměsíčním synem Leem.

„Máme dneska se synem premiéru. Vypadá to, že se mu to moc líbí. Jsme moderní rodina, a tak mu nezakazujeme televizi. V pohádkách moc nejede, ale kouká se spíš na písničky. Bude z něj asi dýdžej,” říká moderátorka, která má skutečně vzorné dítě, které během projekce pohádky jen tiše pobrukovalo.

Třináctiměsíční chlapec je odmalička zvyklý na společnost a ruch kolem sebe. „Leo je součástí našeho života a vzhledem k tomu, že na koncerty jezdí jako hudebník a producent, tak je součástí toho všeho,” říká Martina.

Gavriely se věnuje hlavně dítěti a šest dní v týdnu je maminkou na plný úvazek. Jeden den ale pokračuje v podnikání a prodlužuje vlasy svým stálým klientkám. „Jeden den v týdnu pracuju, a to mi moc vyhovuje,” říká.

Martina se záměrně ztratila z veřejného života a věnuje se hlavně rodině. Zajímalo nás, jestli neuvažuje o návratu k práci moderátorky. „Nikdy to nebyla moje cílovka. Teď, když jsem s dítětem, tak mi to chybí. Pokud budou nabídky, tak se jim bránit nebudu, ale převážně chci být máma,” říká Martina Gavriely.

Pro mnohé bylo překvapením, když si Martina po čtyřicátých narozeninách pořídila s partnerem dítě. Podle všeho péči o třetího potomka v tomto věku zvládá skvěle, a tak se nabízí otázka, jestli nejmladšímu synovi nepořídí ještě sourozence.

„Kdyby mi nebylo čtyřicet, tak bych klidně měla ještě pět dětí, ale v mém věku mi to přijde už nezodpovědné,” říká Martina Gavriely.

„Sedmnáctého listopadu začal chodit a už začíná říkat první slova. Už zvládl říct všechno, od květáku po další slova, ale neřekl ještě máma. Když mu řeknu, aby řekl máma, tak řekne bába. I ten kluk poznal, že už jsem stará,” smála se Martina Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám