Hlavní obsah
Článek

Zpěvák George Michael (48) musel zrušit všechny letošní koncerty. Nedočkali se jeho vystoupení ve Vídni a Štrasburku, nedočkají se ani v Cardiffu a Londýně. Britský hudebník na doporučení lékařů nebude do konce roku koncertovat. Všechna zrušená vystoupení ale budou mít náhradní termín v příštím roce.

George zkolaboval se zápalem plic ve Vídni, byl tam hospitalizován a musel zůstat několik dní na lůžku. Vídeňští lékaři mu zakázali převoz do Británie, proto zpěvák zrušil koncerty nejen ve Vídni, ale i ve Štrasburku a dva termíny v Cardiffu. Teď jeho osobní lékaři Christoph Zielinski a Thomas Staudinger rozhodli, že nesmí vystupovat a jinak se fyzicky namáhat do konce roku.

„George Michael má vážný zápal plic a je léčen jako hospitalizovaný pacient. Jeho zdravotní stav je stabilizovaný a léčba dobře zabírá. Ze současného pohledu nemůže být přesná doba trvání léčby odhadnuta, ale nebude schopen dokončit zbývající koncerty letošního turné. Vyjma léčení medikamenty je naprosto nezbytné, aby zůstal v klidu a odpočíval několik týdnů,“ oznámili lékaři.

Zatím není jasné, kdy bude zpěvák propuštěn do Británie z vídeňské nemocnice. Nyní jeho stav neumožňuje přesun letadlem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám