Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S partnerem mají úspěšný rok. Královna Pařížské Tamara Kotvalová (60) se nedávno stala Podnikatelkou roku 2019 a její partner Roman Hajabáč zase před pár dny bodoval v závodech Men´s Physique, kde získal stříbrnou medaili.

"Myslím, že je fajn, že cvičí. Chodí cvičit dvakrát denně, také si upravil stravu. Je to úspěch," řekla Super.cz Kotvalová.

I ona na sobě maká, žádnou dietu ale striktně nedrží. "Já mám ráda jídlo, nedržím diety, nemám problém si dát kus špeku. Roman jí rýži, maso, zeleninu. Už asi dva roky. Zato já mám ráda chleba a sladké. I když jsem s ním, tak si to klidně dám. Když se dal na boj, tak musí mít pevnou vůli vydržet," usmívá se podnikatelka.

V posilovně ale ani ona nezahálí. "Cvičím třikrát týdně, přidala jsem si i jógu. Baví mě dlouhé procházky s mým psem a rekreační běh. Zvládnu osm kilometrů. Možná je to tím, že jsem kdysi běhala i závodně," vyjmenovala Kotvalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám