Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svět obletěly fotografie Justina Timberlaka, jak popíjí a drží se u toho za ruku s filmovou kolegyní Alishou Wainwright. Timberlake je přitom léta šťastně ženatý s herečkou Jessicou Biel, a tak incident fanoušky celkem překvapil.

Ačkoliv to vypadalo dost podezřele, šlo prý o úplně nevinnou záležitost, kde hrál hlavní roli alkohol. „Jessica s Justinem se tomu spíš smějí. Ale bylo to nevhodné a je to něco, co by každou manželku vyvedlo z míry. Prostě toho moc vypil a nechal se unést,“ prozradil zdroj blízký páru pro E! News.

Doplnil, že jejich manželství to určitě přežije a Justin se kvůli tomu cítí provinile. „Jessica je na něj moc hodná a on ví, jaké štěstí má. Říká, že o nic nešlo a všichni se bavili společně. Mezi ním a kolegyní nic není.“

S tím, že zpěvák nejspíš trochu přebral, se zdroj nemýlil. Internetem koluje kromě fotografií i video, z nějž je patrné, že byl Justin úplně na krupici. Snad si tedy při dalším alkoholovém dýchánku dá větší pozor na ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám