Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V podstatě hned, co Simona Krainová (51) nastoupila do Ordinace v růžové zahradě, na ni čekala milostná scéna s Pavlem Řezníčkem. Modelka svěřila, že z ní měla obavy. „Bála jsem se těch scén a modlila se, aby jich bylo co nejméně,“ řekla.

V Řezníčkovi ale našla hereckého partnera, který si, stejně jako ona, na svlékání před kamerou zrovna nepotrpí. I on tak byl nervózní, což Krainové situaci usnadnilo - nebyla v tom sama. Navíc přiznala, že byla při natáčení nečekaná zábava. „Naše intimní scény byly tak legrační, jako nebylo nic na světě! Bylo opravdu velmi těžké udržet alespoň chvíli vážnou tvář,“ vyprávěla.

Simona Krainová bude v Ordinaci svádět Pavla Řezníčka

Příklad? „U jedné takové scény jsem na něj měla skočit, ale nevyšel mi krok a kopla jsem ho kolenem mezi nohy a málem jsem ho zranila. Byla to nehoda, žádný úmysl. Pavel to bral naštěstí velmi sportovně,“ smála se Krainová.

A sportovně profesi manželky, kterou v prádle na obrazovkách vidělo opravdu velké množství televizních diváků, bere i Karel Vágner. „Karel žárlí, ale zdravě. Dokáže být velmi divoký, ale také chápe, že je to součást mojí práce. Říká, že už si zvykl na to, že se o mě musí občas dělit s mými fanoušky - jako třeba v odvážném kalendáři, který nedávno pokřtila - a občas i s kolegy,“ mají svlékání před kamerou nebo fotoaparátem při modelingu doma vyřešeno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám