Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obvykle pořádá jen velké venkovní velkoplošné výstavy jako byla ta o vodě v prostorách náměstí Kampa. To, že se Olga Menzelová (46) stala kurátorkou výstavy fotoobrazů Romana Řeháka, který svá díla tvoří prostřednictvím speciálních filtrů na mobilním telefonu, byla ovšem srdeční záležitost.

"Roman nám vytvořil fotoobrázky, které putovaly s Jiřím po všech nemocnicích a měl nás tak s holčičkami před očima pokaždé, když se vzbudil," vysvětlila manželka režiséra Jiřího Menzela (†82), který byl kvůli infekčnímu onemocnění mozku hospitalizován dlouhých jedenáct měsíců.

"Teď už je rok doma a má se dobře. Nejdůležitější je, že je s rodinou," svěřila Menzelová, že stav jejího muže je momentálně stabilní. Na vernisáž s ní přišla i její starší dcera Anička, které už bude v prosinci deset. "Že půjde, se rozhodla sama, protože Romana jako rodinného přítele také zná," vysvětlila Menzelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám