Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ronan Keating (42) očekává druhého potomka s manželkou Storm (38). Australská designérka to oznámila roztomilým snímkem, na němž jejich syn Cooper (2) líbá mamince pupík. „Další malý Keating na cestě,“ napsala k fotografii, kterou sdílela na Instagramu.

Ronan a Storm nedávno oslavili čtvrté výročí svatby. Zpěvák oznámil šťastnou novinu ve svém rádiovém vysílání Magic Radio Breakfast a doplnil, že jsou oba nadšení a manželka se cítí skvěle.

Těhotenství je tak trochu překvapením, neboť pár se ještě nedávno nechal slyšet, že by si sice další dítě přáli, ale jsou až příliš vytížení. Bývalý člen kapely Boyzone má navíc z prvního manželství děti Jacka (20), Missy (18) a Ali (13). Zpěvák si dokonce ze začátku vztahu se Storm nebyl jistý, jestli chce vůbec další děti.

„Nebyl si jistý, což pro mě bylo těžké, vždycky jsem chtěla mít děti, pocházím z velké rodiny. Ale věděla jsem, že dokážu žít bez dětí, ale nedokážu žít bez něj,“ přiznala Storm v pořadu Loose Women. Naštěstí pro ni si to ale její drahý rozmyslel a teď bude už popáté otcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám