Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miloš Pokorný se vrací do éteru. Plácl si s rádiem Expres FM, kam se po letech vrací. Pokorný je jedním ze spoluzakladatelů stanice.

Novinkou je, že bude moderovat sám, bez svého letitého parťáka Romana Ondráčka či jiného kolegy. „Je to pro mě v mnoha směrech unikátní situace. Po letech nebudu vysílat ve dvojici, navíc v rádiu, které jsem spoluzakládal a jemuž jsem programově šéfoval,“ říká.

Miloš Pokorný působí jako moderátor v rádiu od roku 1991 (od roku 1996 byl slyšet právě ve dvojici s Ondráčkem jako Těžkej Pokondr). Zkušenosti má s různými formáty pořadů, v průběhu let vysílal na rádiích Bonton, City, Frekvence 1 či Evropa 2.

V roce 2001 se spolupodílel na vzniku rádia Expres FM a následně ho vedl z pozice programového ředitele. Skalní posluchači Expresu FM pamatují Miloše jako „Mišela Gošé“ v jeho nekonvenční show. V roce 1997 po dobu tří let působil jako ředitel rádia Evropa 2. Spoluvytvářel televizní pořady pro Českou televizi, Primu i TV Novu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám