Hlavní obsah
Článek

O tom, že Tereza Rays vystupující pod uměleckým jménem Electric Lady, je jednou nejextravagantnějších českých muzikantek, není pochyb. Tentokrát ale neukázala jenom svoji pódiovou image, jíž vévodí odvážné modely a hříva napletených vlasů sahajících hluboko pod pás.

Tereza se pochlubila svými sexy fotografiemi, ať už těmi profesionálními, tak i fotkami od moře v Egyptě. Její fanoušci se tak mohou kochat jejími bujnými vnadami, oblým zadkem a samozřejmě i množstvím kérek, které jinak nejsou vidět.

S "nahotou na prodej" vyšla ven kvůli novému projektu, který připravuje s anglickým producentem Nigelem Lowisem, a který vzniká pod záštitou mezinárodní hudební agentury Nemoros a podporou dalších umělců české kulturní scény.

„Hrozně dlouho o něčem podobném sním. Jedná se o audiovizuální trilogii, tedy tři díly klipů v rámci mé nové desky, která nebude jen dalším albem v řadě, ale hudebním produktem, narážejícím na aktuální světovou tematiku," vysvětlovala hudebnice, která je velkou bojovnicí za záchranu přírody."

Protože se jedná o koncepčně velmi rozsáhlý a finančně náročný projekt, hledáme partnery, kteří by projekt finančně zaštítili. Celý projekt má stát přes 600 tisíc korun a já věřím, že pomocí startovače kýžený obnos dáme dohromady,“ doufá Tereza.

„Deska bude tematicky stavěna do děje světové apokalypsy a také hnutí za záchranu světa, tedy aktuálních palčivých otázek. Rádi bychom tuto naši iniciativu také spojili s Leonardem DiCapriem a jeho kinematografickou ekologickou činností. Projekt má již nyní obrovský přesah do zahraničí a již v této fázi o něj projevil zájem prestižní anglický časopis Kerrang," dodal za Nemoros Roman Rossi.

„Velkou radost nám udělal zájem několika významných rockových rádií právě v Anglii," doplnila Tereza a pochlubila se i plánovaným s turné s kapelou Wohnout, které proběhne v březnu a v dubnu.

Reklama

Další články

Načítám