Hlavní obsah
Článek

Pamětníci budou tuhle písničku rozhodně znát. V roce 2002 vydala tehdy nová kapela Verona první cédéčko Náhodou, které předznamenal stejnojmenný singl, který se stal okamžitě hitem. Tehdy ho samozřejmě s Petrem Fiderem nazpívala Markéta Jakšlová, která se se skupinou rozloučila loni.

Nyní se mu rozhodl Peter Fider spolu s aktuální zpěvačkou Veronikou Stýblovou obléknout nový kabát, a navíc prospět i charitě. Song je věnovaný nadačnímu fondu Kapka naděje a veškerý výdělek z tohoto singlu půjde právě Kapce. Na tomto projektu se podílel i Michal David (63), který má díky svému životnímu příběhu ke Kapce velice blízko.

"Na natáčení jsme měli dvacetičlenný dětský sbor, gospel, kapelu a Michala. Byla s námi osobně i Vendula Pizingerová (52), která již od samého začátku byla tímto projektem nadšená a má radost, že alespoň někdo chce pomoci dobré věci," řekla nám Veronika Stýblová ve Studiu 1 Českého rozhlasu těsně po natáčení klipu, který by měl mít oficiální premiéru 2. prosince.

"Song je celý kompletně věnovaný Kapce naděje a veškeré výdělky půjdou právě této nadaci. Rádi bychom poukázali nejen na dětskou onkologii, ale také na to, že se Kapka věnuje dětské psychiatrii a dětskému hospicu, které jsou v dost dezolátním stavu a byli bychom rádi, aby výdělek alespoň nějakým způsobem pomohl pro rozvoj této oblasti," dodala.

Reklama

Další články

Načítám