Hlavní obsah
Článek

Fanoušci seriálu Koruna se konečně dočkali, Netflix začal vysílat třetí sérii. V té se objevilo několik nových postav včetně princezny Anne. Mladou dceru královny Alžběty II. ztvárňuje herečka Erin Doherty (27).

Vzhledem k popularitě seriálu a očekávání, jaká u fanoušků, především těch britských, budí, Doherty momentálně zažívá, co znamená být vycházející hvězdou pod drobnohledem médií. Na téma Koruny a své role rozdává jeden rozhovor za druhým, fotí se, podepisuje, seriál propaguje...

Přípravám na roli se Erin věnovala velmi poctivě, obzvlášť řečové části. „Pro mě to bylo především o jejím hlasu, protože je velmi rozdílný od toho mého,“ řekla magazínu Town and Country. „Musela jsem se ujistit, že jsem si ho osvojila. Takže jsem chodila sem a tam a mluvila jejím hlasem a snažila se u toho nevypadat jako blázen,“ vyprávěla.

Představa toho, že se princezně, pokud se na seriál podívá, nebude hereččin výkon líbit, je pro Erin děsivá, jak svěřila. Nicméně si myslí, že její charakter tvůrci i ona vykreslili, jak se sluší. „Myslím, že se o ní spousta lidí mnohé naučí a že si ji zamilují stejně jako já,“ věří sedmadvacetiletá herečka, která prý na princezně nejvíc obdivuje „brutální upřímnost ohledně jejích pocitů“.

Doherty vystudovala hereckou školu v Guildfordu, poté divadlo v Bristolu. Britští diváci ji mohou znát ze seriálů BBC Zavolejte sestřičky a Bídníci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám