Hlavní obsah
Článek

Charitativní kolo StarDance s sebou přineslo mnoho originálních choreografií. Do tanců se totiž tradičně zapojili vozíčkáři z Centra Paraple, a letos navíc i tváře z předchozích řad. Tančilo se tak ve čtveřicích.

Tance byly krásné a dobře zvládnuté, shodovala se porota. A také dojemné. I když nejdojemnější moment přenosu nastal až po skončení posledního. Postarala se o něj biatlonistka Gabriela Koukalová (34), která svému tanečnímu partnerovi pro jeden večer a velkému fanouškovi, vozíčkáři Liboru Bohdaneckému, předala jeden ze svých pohárů. „Ale víte, že to nemusíte vracet?“ ptal se Libora Marek Eben. Nemohl tomu uvěřit.

Gabriela Koukalová ve StarDance soutěží s Martinem Prágrem

Když pak došlo na hodnocení, porotkyně Tatiana Drexler uvedla, že ani nemůže moc mluvit, protože má slzy v očích. „Byl to krásný tanec,“ řekla s tím, že se soutěžící s jednotlivými koly víc a víc zlepšují. „Byl jsem nadšený a bylo to krásné,“ doplnil Zdeněk Chlopčík.

Koukalovou, Martina Prágra a Libora Bohdaneckého doplnila vítězka páté řady StarDance Kateřina Baďurová. Tým získal celkem 43 bodů.

Během večera se na Centrum Paraple vybralo přes 15 milionů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám