Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmý večer StarDance byl tradičně charitativní. Ke každé z pěti soutěžních dvojic se přidal jeden vozíčkář z Centra Paraple a letos nově také jedna z tváří minulých řad soutěže. Čtveřice společně zatančily střídavě tango a čaču. Přípravy se bohužel neobešly bez zranění.

Úraz na zkouškách utrpěl vozíčkář Jiří Marsín, který tančil s youtuberem Kovym (27) a Veronikou Liškovou. Trojici doplnila ještě herečka Jana Plodková.

„Při prvním tréninku, asi po hodině, co jsme zkoušeli jeden prvek, který je docela rychlý, tak asi při sedmém pokusu se Jirka na vozíčku převážil a spadnul na hlavu,“ popsal situaci Kovy. Zranění si vyžádalo lékařskou péči.

I když v medailonku z úst Liškové zaznělo, že Jiřího nechtějí z nemocnice pustit, nakonec se mohl sobotního večera zúčastnit a nacvičené tango si ve StarDance zatančit. „Mám rád výzvy, a proto jsem kývnul na nabídku tancovat ve StarDance pro Paraple,“ uvedl ke své účasti Jiří.

Během večera se ve prospěch Centra Paraple vybralo víc než 15 milionů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám