Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho sázela Barbora Mottlová (37) na image dlouhovlasé blondýnky. Po mnoha letech ale herečka změnila svůj vzhled. Nejenže svou dlouhou hřívu zkrátila po ramena, ale navíc změnila barvu.

„Vždycky jsem chtěla mikádo, ale nikdy jsem k takové změně neměla odvahu. Říkala jsem si, že k tomu dojde, až když budu kojit, tak o vlasy přijdu a půjdu do toho. Přišlo to ale dřív, řekla jsem si, že chci něco šmrncovního, a tak jsem šla do platiny,” říká herečka, která strávila osm a půl hodiny v kadeřnictví.

Většinou se ženy k podobným výrazným změnám uchylují následkem vztahové krize a touhy po novém začátku. To ale není Bářin případ, neboť ona se svým partnerem Josefem Kůrkou prožívá vrcholnou fázi zamilovanosti. Spíš se barvou vlasů svému příteli přiblížila. „Pepa se ze začátku bál, že to budu mít až příliš krátké, ale nakonec je spokojený. Vlastně máme stejnou barvu vlasů, což je strašné,” smála se Bára Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám