Hlavní obsah
Článek

V modelingu je aktivní už dvanáct let, od doby, kdy získala v roce 2007 titul druhé vicemiss České republiky. Veronika Chmelířová (37) ale do starého železa rozhodně ještě nepatří. To ostatně dokázala během svého posledního focení s fotografem Michalem Skramuským, kterému pózovala pro jeho připravovanou knihu fotek.

„Michalovu nabídku na netradiční focení jsem zprvu zvažovala, ale nakonec jsem svolila. Jsme dlouholetí přátelé, několikrát jsme spolu už spolupracovali, a plně mu důvěřuji. Jeho práci mám moc ráda a bylo mi jasné, že výsledek bude určitě stát za to,” svěřila se nám Veronika, která se neodhaluje moc často. S nahotou modelka není velká kamarádka, v minulosti už několikrát odmítla focení pro českou mutaci pánského magazínu Playboy.

Samotné focení se neslo v jednoduchém černobílém stylu, inspirovaném nedávno zesnulým světovým fotografem Peterem Lindberghem.

Modelčiny svůdné křivky a jednoduchý nadčasový styling Karolíny Dzurendové přitahovaly pozornost lidí na břehu Žlutých lázní, kde celé focení probíhalo. Nejlepší ale bylo finále - focení Veroniky v plechové vaně plné vody z Vltavy. „Veronika měla na sobě zpočátku tělové kalhotky, které se po chvíli rozhodla sundat, abych fotky nemusel retušovat,” vzpomíná na focení Skramuský.

Nebývalá podívaná se tak naskytla projíždějícím veslařům z nedalekého stanoviště. Modelka vše dala s úsměvem a pískajícím veslařům zamávala a poslala polibky. „Veroniku jsem si vybral, protože je pro mě dokonalým ztělesněním ženské krásy, profesionálkou a pro mě jednou z nejkrásnějších Češek, které jsem kdy fotil. Jsem jí moc vděčný, že k odvážným aktům se mnou svolila,” dodal Michal Skramuský.

Reklama

Další články

Načítám