Hlavní obsah
Článek

Komik Pete Davidson (26) proslul dlouhým seznamem slavných dam, se kterými randil. Zasnoubený byl se zpěvačkou Arianou Grande, žhavý románek měl i s výrazně starší Kate Beckinsale (46), na jeho seznamu nechybí ani dcera Andie MacDowell Margaret Qualley, a v posledních dnech je vídán pro změnu s dcerou Cindy Crawford Kaiou Gerber.

Chlapec se tedy nenudí, jen co je pravda. Ovšem nyní opět šokoval, tentokrát přiznáním pro magazín Paper, kde odhalil, do koho byl blázen jako náctiletý. Světe, div se, nešlo o slavnou sexy divu, ale herce Leonarda DiCapria (49).

A u sdílení pouze této informace bohužel nezůstal. „Honil jsem si nad ním. Bože, jeho herecké výkony. Byl jsem do něj hodně zblázněný. V pokoji jsem měl velký plakát s Leem z filmu Pláž. Byl prostě nejlepší,“ svěřil možná víc, než musel.

Svého idola prý dokonce potkal a moc situaci nezvládl. „Potkali jsme se dvakrát, jen si potřásli rukama a já utekl. Bylo to na mě moc,“ přiznal. Pokud je pravdivá informace s masturbací, doufejme, že si před tím aspoň umyl ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám