Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože plánují letošní svátky strávit společně, před nimi nebude mít Bohuš Matuš (50) na svou přítelkyni příliš čas. Období vánočních večírků vezme za své, zpěváka čeká nálož koncertů a v Praze se tudíž příliš neohřeje.

„Já mám 25 koncertů. Vůbec nevím, jak to stihnu. Jedu od Aše až na Slovensko a bojím se. Přeci jenom tolik vystoupení za sebou je náročné na hlasivky. Vybírám si písničky tak, abych to zvládnul, ale mám z toho strašný strach,“ svěřil se Super.cz zpěvák s tím, že se mu občas stane, že o hlas přijde. Na to má ale jednoduchý trik.

„Dělám potom basbarytona. Snažím se o tenora, jsem vyšší baryton, a když to nejde, tak to nasadím trochu níž. Mám takový program, kdy si ty písničky o tercii snížím, ale snad to letos nebudu muset dělat,“ svěřil se Matuš, kterého v příštím roce také čeká obnovená premiéra muzikálu Kat mydlář. Na ten se už pomalu začíná učit písně, které se mu za 9 let od první premiéry, tak trochu vykouřily z hlavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám