Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepatří mezi celebrity, které by své dítě schovávaly před zraky veřejnosti. Naopak, dcera Emmy Smetany (36) Lennon si společnost užívá a je ráda obklopená lidmi.

„Lennonce je vlastně jedno, s kým je a kde je. Každý jí totiž přijde zajímavý,” nechala se slyšet Emma na otevření asijské restaurace v centru Prahy. „Nejvíc se jí líbilo na mém koncertu, protože hudba je její motor. Když všichni odešli, tak okolo půlnoci na pódiu vystoupila a byla překvapením pro ty, kteří tam ještě zbyli,” říká Smetana.

Během koncertů, když stojí Emma za mikrofonem a její partner Jordan Haj ji doprovází na kytaru, je o Lennon v zákulisí dobře postaráno. „Na tom posledním koncertu se u ní střídaly dvě kamarádky. Uprostřed koncertu si dala siestu, tak to byla pohoda,” říká Emma.

Právě díky hlídacím kamarádkám měla téměř tříletá holčička také nalakované nehty. „Nalakované nehty proběhly během hlídání, které předcházelo koncertu. Chtěla se totiž vymódit na důležitou akci. Některé kamarádky si pletou holčičky s panenkami,” uvedla ne úplně nadšená Emma Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám