Hlavní obsah
Článek

Třiadvacetiletá modelka Slick Woods v úterý na sociální síti uvedla, že podstupuje chemoterapii. Víc ke svému zdravotnímu stavu nesvěřila, v hashtagu si ale na vlastní konto zažertovala, když napsala: alespoň že už jsem holohlavá.

Tímto snímkem Woods oznámila, že podstupuje chemoterapii

Fanoušci, kterých má k miliónu, začali okamžitě reagovat. Ve zprávách přáli hodně sil a nad jejím zdravotním stavem vyjadřovali lítost. S tím se však modelka tak docela neztotožňuje, další dva posty proto patřily výzvě, aby z ní lidé nedělali oběť.

V dalších fanoušky vyzvala, aby ji přestali brát jako oběť

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Stop treating me like a victim

Příspěvek sdílel uživatel @ slickwoods, Lis 20, 2019 v 9:56 PST

Jak dlouho je Woods nemocná, není známo. Ačkoli některá média píší, že modelka trpí rakovinou, ona sama konkrétní důvod léčby neuvedla.

Slick je pracovně velmi aktivní, hodně o ní bylo slyšet především v souvislosti se slavnou přehlídkou prádla značky Savage X Fenty, kterou šla ve vysokém stupni těhotenství a jen pár hodin po jejím konci porodila syna. V poslední době dále nafotila několik kampaní, např. pro značku Ugg, a také si zahrála hlavní roli ve filmu Goldie, který měl premiéru na festivalu Tribeca v New Yorku.

Reklama

Další články

Načítám