Hlavní obsah
Článek

Může se stát, že během natáčení filmů mají herci mezi sety občas dlouhou chvíli. Čas se pak snaží vyplnit všemožnými způsoby. O zábavu nejspíš neměl nouzi herec Robert Pattinson (37), ten si při natáčení filmu The Lighthouse krátil čas prohlížením recenzí na sex shopy. S peprnou informací se svěřil v pořadu Late Night with Seth Meyers.

„V lokalitě, kde jsme točili, byly dva hojně navštěvované sex shopy. Někdo mi o nich řekl a vyhledal jsem si jejich hodnocení na internetu. Ve vesnici žije jen něco málo přes 400 lidí,“ upozornil herec, kterého překvapilo, že se tak malá obec pyšní hned dvěma vysoce hodnocenými obchody s hračkami pro dospělé.

V sex shopu si však prý nakonec nenakoupil, místo toho navštívil sousední krámek, kde si obstaral vybavení pro rybáře. Diváky pořadu tím tak nejspíš trochu zklamal.

Nejde o jedinou peprnou informaci, kterou se budoucí Batman pochlubil v rámci proma černobílého snímku. Nedávno prozradil, že to bylo už počtvrté, co musel před kamerou předstírat masturbaci. Těžko říct, jestli herec hraním onanie nějak vyniká, nebo šlo vždy o náhodu. Z natáčení černobílého hororu s Willemem Dafoem si tak odnesl přinejmenším nevšední zážitky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám