Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuráž jí rozhodně nechybí. Vždy usměvavá Alice Bendová (50) létá několikrát do roka na milované Kanárské ostrovy. Odtud se většinou chlubí snímky nejen krásných scenérií, ale i svého těla. Dosud však šlo o fotky v plavkách.

Těch už má ale herečka a moderátorka na své sociální síti nespočet. A tak trochu přitvrdila. Začala se svým fanouškům ukazovat nahá. A nutno říct, že za to sklízí velký úspěch. Nejdříve se Alice ukázala v rouše Evině, jak leží na břiše na pláži a nechává mořskými vlnami omývat své nahé tělo.

Tentokrát vyrukovala s další sexy fotkou. „Jedna vzpomínková z Tenerife. Krásný slunečný den,“ napsala si Bendová k fotce, na které je opět bez plavek, a to zepředu.

Na holá ňadra si umístila roztomilá srdíčka. „Rád bych viděl barvu moře. Šlo by foto v barvě a bez srdíček? Ty to nějak kazí,“ napsal jí k černobílé fotce z nedávné dovolené jeden z fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám