Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Styl vévodkyně Meghan (42) fanoušky baví. Podle společnosti Lyst, která sestavuje žebříček nejvlivnějších módních ikon, dokonce nejvíc ze všech influencerek. Předběhla slavné Kardashianky i švagrovou Kate. Loni vévodkyně ze Sussexu obsadila třetí pozici.

Mezinárodní platforma na vyhledávání a prodej módních oděvů Lyst seznam sestavuje na základě analýzy dat sesbíraných v průběhu roku. Ta má ukázat, jaký dopad má styl oblékání jednotlivých celebrit na výběr zákazníků a následné prodeje zboží. Právě vévodkyně podle výsledků svým vkusem inspirovala nejvíc.

Následoval ji mladý francouzský herec Timothée Chalamet, jenž ztvárnil hlavní roli ve filmu The King, uvedeném letos na festivalu v Benátkách, a zpěvačka Zendaya. Dalšími módními influencery jsou dle Lystu Billie Eilish (4), Cardi B (5), k-popová zpěvačka Lisa (6), Kylie Jenner (7), zpěvačka Lizzo (8), zpěvák Harry Styles (9) a herec Billy Porter. V top desítce tak byla vévodkyně Meghan jedinou zástupkyní z urozených kruhů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám