Hlavní obsah
Článek

Na pondělní charitativní akci Royal Variety ve prospěch stejnojmenné charitativní organizace, jejíž patronkou je královna Alžběta II., se sešla britská smetánka v čele s vévodou a vévodkyní z Cambridge Williamem (41) a Kate. Zhlédli vystoupení napříč uměleckými žánry a s účinkujícími si poté i popovídali.

Při rozhovoru se sedmaosmdesátiletou zpěvačkou Petulou Clark pak Kate prozradila, že když s manželem z Kensingtonského paláce odcházeli, jejich starší děti, princ George (10) a princezna Charlotte (8), byly z vidiny večera plného zpěvu a tance tak nadšení, že chtěly jít s nimi. Na to jim prý matka odpověděla frází, kterou znají rodiče a děti po celém světě: Ne, když je zítra škola. I budoucí britský král zkrátka musí dodržovat rodiči stanovená pravidla.

Institucí, kterou královští sourozenci navštěvují, je elitní londýnská škola Thomas's Battersea, kde standardní roční školné činí v přepočtu víc než půl miliónu českých korun a v níž kromě obvyklých předmětů jako matematika studenty čekají také například hodiny baletu.

Reklama

Další články

Načítám