Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bella Thorne (26) je známá tím, že toho se sledujícími na Instagramu sdílí někdy až příliš. Ať už jde o nahé snímky nebo intimní informace z jejího soukromí, mj. o tom, že je pansexuální. O jednu takovou se podělila, když sdílela sérii fotek v bikinách. „Probudila jsem se s menstruací a takhle šťastnou mě to učinilo,“ napsala do popisku fotek.

Evidentně nadšená v plavkách předvedla své křivky. A informace nezaskočila ani jejího přítele, zpěváka Benjamina Mascola, který snímky komentoval slovy: „Jsi nejkrásnější žena, kterou jsem kdy v životě viděl.“

Právě s italským hudebníkem Bella strávila víkend na jachtě. Kromě něj randí ještě s produkční asistentkou Alex Martini. Ani s tím Benjamin podle všeho nemá problém.

Informací o menstruaci však pro změnu šokovala některé sledující, především dámy jí její nadšení viditelně záviděly. „Děláš si legraci,“ divila se jedna z fanynek. „Ježíši, ženská,“ napsala jiná. „Mohla bych být na chvíli tebou?“ vyslovila zase přání jiná sledující. Hereččin entusiasmus je v tomto případě tedy opravdu záviděníhodný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám