Hlavní obsah
Článek

Byli jsme doposud zvyklí na to, že nás Daniela a Veronika Krúpa Nízlovy zásobovaly prostřednictvím svých profilů na sociální síti fotkami sexy postaviček v plavkách. Nyní pro pěvecké duo TWiiNS, které svou zemi reprezentovalo v roce 2011 na Eurovizi, končí jedna éra a začíná nová. Jedna z krásných dvojčat, Daniela, je totiž v pokročilém stádiu těhotenství a dělá nám radost snímky ze kterých dýchá mateřství.

Pravdou je, že poslední focení nastávající maminky se sestrou pro švédský módní řetězec bylo také odvážné. „Focení bylo skvělé, zorganizovala jsem ho narychlo, jelikož žiji ve Španělsku a jsem teď posledních pár dní na Slovensku. Potom už nebudu moct létat,” říká zpěvačka, která žije v zahraničí se svým partnerem, o devět let mladším slovenským fotbalovým záložníkem Stanislavem Lobotkou (24).

„Cítím se skvěle. Jsem jedna z těch šťastnějších maminek a neměla jsem v průběhu těhotenství žádné těžkosti a nevolnosti a moc se těším na miminko,” svěřila se Super.cz Daniela, která očekává narození holčičky už v lednu. Nám prozradila, že dcera dostane jméno Linda.

Reklama

Další články

Načítám