Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Míša Nosková (41) má talentovanou dceru Elišku. Ta se probojovala do finále dětské talentové soutěže Sluníčko roku. Sice nevyhrála, ale mrzet ji to nemusí. Soutěžilo se i o to, která z dívek získá roli v dětském muzikálu v Hudebním divadle v Karlíně. Eliška ale už v muzikálech účinkuje.

"Eliška je divadelní dítě. Je u toho od mimina. Ze zákulisí se průběžně dostala na jeviště, jak to tak u divadelních dětí bývá," řekla Super.cz Nosková.

Eliška ve finále Sluníčka roku tančila. "Choreografii jsem nevymýšlela já. Byla z tancování, na které Eliška chodí," přiznala zpěvačka.

Talent u své dcery vidí. "Eliška má, myslím, divadelní talent. Těžko se to takhle na minutu ukazuje. Potřebovala by kousek zatančit, zazpívat, a především mluvit. To je pak k nezastavení," vysvětluje s tím, že s dcerou plánuje nazpívat duet. "Zpívala jsem ho s Natálkou Grossovou, ta odrostla, tak teď si ho zazpíváme s Eliškou," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám