Hlavní obsah
Článek

Zatímco James Van Der Beek (42) z Dawsonova světa statečně bojoval v americké verzi soutěže StarDance, jeho manželka Kimberly Brook prožívala peklo. V nejnovějším dílu soutěže herec přiznal, že znovu potratila. Po třech prodělaných potratech čekala šestého potomka. Nejednalo se navíc o brzké stádium těhotenství, Kimberly byla už ve čtvrtém měsíci.

„Maličká dušička, kterou jsme brzy chtěli přivítat do rodiny, to vzala zkratkou na druhý břeh. Nikdy nevíte, kdy se takové věci mohou stát. To říkám i našim dětem,“ uvedl herec v pořadu a v tu chvíli se už nedokázal ubránit slzám.

Doplnil, že si nemyslel, že bude v soutěži pokračovat, protože jeho žena se zotavuje v nemocnici, ale Kimberly na tom trvala. „Řekla mi, že mě chce vidět tančit. Tak dnes budu tančit pro tebe Kimberly, pro nás.“

Jeho slova zasáhla i jejich nejstarší dcerku Olivii (9), která seděla v publiku. James předvedl dojemný tanec na píseň Take Me To Church od Hoziera. Vystoupení nabralo úplně nových rozměrů a dívenka se po jeho skončení také rozbrečela. Herec ji odnesl v náruči.

Později se Van Der Beek ještě vyjádřil na sociálních sítích. „Už jsme to zažili, ale nikdy ne takhle pozdě. Nikdy to nebylo tak děsivé a nikdy ji to neohrozilo na zdraví tolik jako teď. Jsem šťastný, že se z toho dostává,“ napsal otec Olivie, Joshuy (7), Annabel (5), Emilie (3) a Gwendolyn (16 měsíců).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám