Hlavní obsah
Článek

V minulých letech se stalo téměř tradicí, že na stupínku vítězů soutěže Elite Model Look stanuly Češky. Nejprestižnější soutěž začínajících modelů vyhrála například Linda Vojtová, Eva Klímková, Barbora Podzimková či Jana Tvrdíková. Letos se slaví na Slovensku. Porotci z celého světa zvolili jako nejlepšího modela slovenského zástupce Andreje Chamulu. Spolu s ním obsadila první místo Yireh Fernanda z Dominikánské republiky.

„Jsem šťastný, ale zatím jsem to asi ještě úplně nevstřebal. Vůbec nevím, co to pro mě bude znamenat,” svěřil se Super.cz hned po svém zvolení sto devadesát centimetrů vysoký mladý muž. „Ještě jsem toho zase tolik nedělal, ale zatím mě to celé baví. Přehlídky vnímám spíš jako tanec, protože se chodí na hudbu. Focení je zase herecká akce,” uvedl v našem rozhovoru po skončení světového finále Andrej a dále dodal: „Moc mě baví potkávat nové lidi a cestovat. Dodává mi energii, když potkám nový štáb, se kterým mám pracovat.”

Nejlepších deset dívek a pět nejúspěšnějších mladých mužů získalo v soutěži dvouleté garantované kontrakty s agenturou Elite v celkové výši v přepočtu téměř dvacet miliónů korun.

Právě Andrej sní o tom, že by jednou mohl pracovat pro italský módním dům Gucci. „Asi to nezní kreativně, ale chtěl bych jednou dělat pro Gucci. Styl Alessandra Michela mám hrozně rád a vidím v něm i sebe, své dětství,” říká devatenáctiletý sympaťák s odkazem na klíčového návrháře této značky.

Do česko-slovenského národního klání Schwarzkopf Elite Model Look přihlásila Chamulu jeho domovská agentura, do které se dostal díky svému strýci, který se přátelí s její vyhledávačkou talentů. „Mám z tohoto úspěchu obrovskou radost. Potvrzuje to pozici soutěže projektu Elite Model Look jako nejúspěšnější platformy hledání nových tváří na Slovensku a Česku. Andrej svým vítezstvím navázal na úspěchy celosvětových vítězek z Čech a Slovenska. Velmi mu přeji tento skvělý start ve vrcholovém modelingu,“ uvedl ředitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány.

Reklama

Další články

Načítám