Hlavní obsah
Článek

Když se od lékařů dozvěděla, že má velmi malou šanci přirozeně otěhotnět, modelka Rhian Sugden (32) se rozhodla pro umělé oplodnění. Momentálně podstupuje druhý pokus, jak svěřila ve videu, které zveřejnila na Instagramu.

Samotná zpráva ale nebyla důvodem publikace záznamu. Byly to některé z komentářů, jež se objevily pod článkem na jejím blogu, kde o trnité cestě za potomkem a potížích s plodností píše. „Některé z nich byly naprosto odporné,“ rozplakala se Rhian.

„Lidé vzkazovali, že si nezasloužím mít dítě, protože jsem byla v minulosti dívkou ze strany 3 (sexy, spoře oděná modelka na třetí stránce britského bulvárního deníku The Sun - pozn.). Nebo že moje děti kvůli tomu budou šikanovat; že to je karma, že kvůli tomu nemůžu mít děti,“ svěřila modelka, komentáře označila za „vyšší level krutosti“ a lidi vyzvala, aby s hejtováním přestali.

„Ti lidé zapomínají, že i my jsme skuteční. Ten blog nepíšu pro peníze, ale proto, že mě psaní baví a pomáhám tím ostatním,“ dodala Sugden s tím, že obecně kritiku přijímá, ale v tomto případě jde o velmi citlivé téma, které se jí mimořádně dotýká.

Manželem Sugden je herec Oliver Mellor, kterého si vzala loni v září.

Reklama

Další články

Načítám