Hlavní obsah
Článek

První bazar na pražském Žofíně, který už tradičně pořádala spisovatelka Bára Nesvadbová (49) ve prospěch nadace Be Charity, vydělal skoro milión a čtvrt. "Konkrétně 1 242 850 korun a vše jde opravdu do koruny na dobrou věc," ujistila Nesvadbová.

"Všechny peníze budou do posledního halíře použity na pomoc potřebným. Konkrétně na uhrazení rehabilitačních programů těžce nemocných dětí, o které se Nadační fond Be Charity pravidelně stará. Protože se nám každým rokem podaří získat více finančních prostředků, právě díky takovéto akci, budeme moci v příštím roce pomoci nejen našim stálým klientům, kteří dělají neuvěřitelné pokroky, ale třeba i dalším dětem a rodinám,“ doplnila Bára.

Bazar už ale není jen pražskou záležitostí. Tento víkend proběhl v Českých Budějovicích. "První ročník byl úžasný. Vybralo se 76 401 korun. Kolik času, úsilí, přesvědčování a síly nás to stálo. Tak zase za rok. Do koruny, signifikantní je ta koruna na konci," děkovala Bára svým spolupracovníkům i těm, kteří na bazar dorazili.

Další bazary pro Be Charity proběhnou i v dalších městech. První ročník se koná 26. listopadu v Hradci Králové v OC Auparku. 1. prosince se tým přesune do brněnské Vaňkovky, kde se bude konat už počtvrté. Potřetí se letos koná bazar v Třinci, 3. prosince v loutkovém sále KD Trisia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám