Hlavní obsah
Článek

Tom Hanks (67) a Rita Wilson patří k nejstabilnějším hollywoodským párům. Jejich manželství trvá už 31 let, během nichž zažili spoustu krásných chvil, ale i těch těžkých. K nejhorším okamžikům patřila diagnóza rakoviny prsu, kterou Wilson před čtyřmi lety prodělala.

Hanks a Wilson se vzali v roce 1988, půvabné dívky si ale Tom, tehdy šestnáctiletý, všiml už o šestnáct roků dřív. Viděl ji v televizi, v sitkomu The Brady Bunch. „Byl jsem u kamaráda doma, když to vysílali, a pamatuji si, že jsem si pomyslel, že ta holka je rozkošná,“ svěřil v roce 2016.

Až v roce 1981 je osud svedl dohromady, a to při natáčení komediálního seriálu Bosom Buddies. O čtyři roky později si spolu zahráli ve filmu Blázni a dobrovolníci.

Svůj vztah zveřejnili v roce 1986. I když byl tehdy Hanks ještě ženatý se svou studentskou láskou Samanthou Lewes, žili odděleně. O rok později bylo jejich manželství rozvedeno a herci nic nebránilo, aby se oženil podruhé.

Hanks je čtyřnásobným otcem. S první ženou, která ve 49 letech zemřela na rakovinu, má dceru Elizabetr a syna Colina, s nynější manželkou Ritou má syny Chestera a Trumana.

S Wilson po boku se Hanks objevil ve společnosti na premiéře svého nového filmu A Beautiful Day in the Neighborhood.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám